piotreks2013 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Witam Po kilku latach jazdy terrano zapadła decyzja o zmianie na patrola, trafiłem dość ciekawy egzemplarz wyposażonego w fabryczny drugi zbiornik tzw sub tank niestety instrukcja traktuje to urządzenie po macoszemu potrzebuje trochę wiedzy praktycznej jak to działa tzn ile czasu trwa przepompowanie paliwa z jednego do drugiego zbiornika, czy można włączyć pompę w czasie jazdy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 czasu na przepompowanie na pewno nie zabraknie, z tego co pamiętam wlew jest podzielony na osobny do każdego zbiornika, przepompować możesz w każdej chwili, auto powinno mieć na desce rozdzielczej dodatkowy wskaźnik (sub tank) tak to wygląda na schemacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreks2013 Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Tak jest tam drugi wskaźnik paliwa, testowałem trochę na przepompowanie zbiornika 35L potrzeba ok 35 - 40 minut na początku myślałem że coś jest uszkodzone ale tak ma być na szczęście można przepompować paliwo w czasie jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 skoro są dwa wlewy i przepompować w każdej chwili, to nie ma się nad czym rozwodzić, bardziej bym sie zastanawiał gdzie takiego kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreks2013 Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 na OLX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.