Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

opony bieżnikowane typu simex

Farmer

Rekomendowane odpowiedzi

Błotem.

Pany czy takie wynalazki nalewane warte są zakupu?

Cena kusi.

http://allegro.pl/4x-235-70r15-opona-bieznikowana-nowa-4x4-kop-simex-i6754597532.html

Yo. Każda nalewka kopiująca simexa będzie w terenie robiła robotę kwesta co dalej? o wyważaniu zapomnij,  duża waga szybsze zużywanie się elementów układu napędowego przeguby krzyżaki itd.  Podowując frajda w terenie jest i daje rade  sam miałm coś podobnego jednak gdy auto ci służy do codziennej jazdy to nie polecam. Pozdro

Opony bieznikowane niezle sprawdzaja sie w ciezarowkach, niezle tez w terenie, na asfalt i predkosc autostradowa odradzam

Koledzy krótkim parchem smigam w terenie w wekendy a w tygodniu służy jako autko do miasta i lokalnych podjazdów.

Na trasy dłuższe mam inny samochód.

Zastanawiam się nad tymi oponami bo robi się mokro i błotnisto. Koło mnie wylewa rzeka jest gdzie poszallć na podmokłych łąkach.

Ostatnio na offiku nie dawałem rady na godrichach zaklejają się i imitują sliki kubicy.

W zimę na szumeksach nie pojeździsz .tak jak koledzy wcześniej pisali opona cięższa niż orginał i z wyważeniem problem fak cena zachęca osobiście już nie kupię żadnych ze względu na zawias i łożyska ale każdy ma prawo wyboru .czemu akurat te opony jest przecierz kupe innych nalewek kopi innych opon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...