sowa3791 Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Witam spalił mi się silniczek od nawiewu w QQ możne ktoś ma jakiś pomysł jak tam do niego się dostać Bo słyszałem ze trzeba cały kokpit zdemontować. Dziki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 skąd wiesz, że się spalił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa3791 Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Albo silnik albo rezystor do wymiany bo nie wieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Jeśli na ostatnim, najwyższym biegu wieje a na wszystkich niższych nie wieje to znaczy że rezystor. Jeśli wogóle nie wieje to coś z wentylatorem nadmuchu ale zaczął bym od sprawdzenia bezpieczników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa3791 Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Wogule nie wieje na żadnym biegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Wogule nie wieje na żadnym biegu A bezpieczniki sprawdzałeś ...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa3791 Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Tak bezpieczniki wszystkie sprawdzone są dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Tak bezpieczniki wszystkie sprawdzone są dobreSzukaj dobrze na forum bo gdzies ten temat wydaje mi się, ze widziałem. Pomógł bym Ci szukać ale nie mam dostępu do kompa Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa3791 Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 ok.dzięki poszukam może coś znajde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.