Gość Kiubon21 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Witam to mój pierwszy temat więc proszę o wyrozumiałość posiadam pirmere p11 2001r 1.8 benzyna+LPG. Pewnego razu jadąc autem na gazie zaczęły mi falować obroty na sprzęgle bądź biegu jałowym spadały do 500 i podnosiły się aż nagle zaczęło mi przerzucić auto na benzynę i było ok ale teraz to nawet na benzynie dzieje się to samo z obrotami teraz obroty tak potrafią spaść że auto gaśnie jak nie dodam gazu ale nie zawsze, bardzo trzęsie silnikiem przy tych spadkach. Ktoś z was orientuje się co może być przyczyną? Póki co sprawdziłem świece i są w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 zmierz przepływomierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piorun_ Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Witam to mój pierwszy temat więc proszę o wyrozumiałość posiadam pirmere p11 2001r 1.8 benzyna+LPG. Pewnego razu jadąc autem na gazie zaczęły mi falować obroty na sprzęgle bądź biegu jałowym spadały do 500 i podnosiły się aż nagle zaczęło mi przerzucić auto na benzynę i było ok ale teraz to nawet na benzynie dzieje się to samo z obrotami teraz obroty tak potrafią spaść że auto gaśnie jak nie dodam gazu ale nie zawsze, bardzo trzęsie silnikiem przy tych spadkach. Ktoś z was orientuje się co może być przyczyną? Póki co sprawdziłem świece i są w porządku. Przepustnica do czyszczenia. Nie zapomnij o nowych uszczelkach kiedy będziesz ją składał i montował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.