utras Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Koledzy czy w murano z50 Europa były elektrycznie skladane lusterka? Pytam, bo na kilku aukcjach sa wymienione w wyposażeniu dodatkowym. Wydawało mi się, ze na Europę było tylko jedno wyposażenie samochodu. No chyba, ze nie wiem jak je złożyć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krapi Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Koledzy czy w murano z50 Europa były elektrycznie skladane lusterka? Pytam, bo na kilku aukcjach sa wymienione w wyposażeniu dodatkowym. Wydawało mi się, ze na Europę było tylko jedno wyposażenie samochodu. No chyba, ze nie wiem jak je złożyć :-) ja mam z51 i w specyfikacji jest elektrycznie składane lusterka tylko nie wiem jak je złożyć. Może ktoś podpowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.