krapi Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Witam, koledzy gdzie jest zmieniarka płyt cd w Murano Z 51? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkobierecki Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Ja mam full opcję i zmieniarki nie posiadam. W radiu jest szczelina na płyty. Z tego co pamiętam to wygląda jak by jej nie było w tym modelu, przynajmniej w specyfikacji na Polskę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krapi Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Moja wersja jest z USA , radio posiada szczelinę na płyty, ale czy tam się wkłada 6 cd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utras Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 A masz napis na radiu "6cd changer"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krapi Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 A masz napis na radiu "6cd charger"? tak wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utras Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Co jest napisane po prawo od napisu mp3? Pytam, bo jakość zdjęcia nie powala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krapi Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Co jest napisane po prawo od napisu mp3? Pytam, bo jakość zdjęcia nie powala. gracenote gracenote gracenote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finchy Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 W swoim mam zmieniarkę, podejrzewam, że jest w każdym Z51, chociaż z tego co kojarzę to w US były okrojone wersje systemu multimediów/nawigacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utras Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Tak wygląda radio ze zmieniarką. Jest napis, więc myślę, ze u Ciebie jej nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.