maniek2408 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Zakupiłem auto z tą instalacją czy sterownik i wtryski ,parownik prawdopodobnie to alaska .Moje pytanie brzmi czy ta instalacja ma sens w moim aucie czy raczej zbierać kasę i założyć coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 ma sens, tylko musisz znaleźć kogoś kto to dobrze ogarnie jeżeni nie znajdziesz to zmiana na jakiś Polski ster OPTIMA, LPGTECH, KME, STAG spowoduje to, ze będziesz mógł sam tez to zrobić albo ze zdalną pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek2408 Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Ok , a czy można raczej inaczej czy firma lovato udostępnia gdzieś program do ustawienia lpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 https://ccy.pl/pl/download/category/10-programy-do-regulacji-lpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek2408 Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Byłem u gazownika stwierdził że może instalacja LOVATO nie należy do najlepszych ,ale ustawił ją tak jak powinno być .Dziwi mnie to bo byłem 1 razem u naprawdę znanej sieci zakładania gazu i tam ręce rozkładali a tu u tego 2 gazownika bez problemu ustawili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 jedno z drugim nie ma związku, ja też nie biorę się za Lovato ani BRC bo po co?? jak dla mnie niszowe produkty z zamkniętymi softami do tego uważam, ze Polski produkt jest lepszy jeżeli chodzi o LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.