Gość Olo126p Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Witam, montuje w juku nowe wahacze. Przy przykręcaniu sruby trzymającej sworzeń ze zwrotnicą za mocno przykręciłem i zerwałem gwint. Nowa śruba w ASO 40zł Mam pytanie czy znacie może z jakim momentem powinno dokrecać się sruby mocujące wahacz czy jakąś rozpiskę? Śruba od sworznia powinna być mocno dowalona żeby ścisnęło zwrotnice czy tylko żeby trzymał się na niej sworzeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piorun_ Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Witam, montuje w juku nowe wahacze. Przy przykręcaniu sruby trzymającej sworzeń ze zwrotnicą za mocno przykręciłem i zerwałem gwint. Nowa śruba w ASO 40zł Mam pytanie czy znacie może z jakim momentem powinno dokrecać się sruby mocujące wahacz czy jakąś rozpiskę? Śruba od sworznia powinna być mocno dowalona żeby ścisnęło zwrotnice czy tylko żeby trzymał się na niej sworzeń? Zapytaj w ASO i kup sobie na przyszłość klucz dynamometryczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.