maryn Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Witam w dniu dzisiejszym po krótkiej trasie nie wyłączył mi się wentylator od klimy Po odczekaniu 1 godzinki rozpiąłem kable bo innego pomysłu nie miałem ,gdzie szukać problemu ????To jest na przekaźniku czy na bezpieczniku ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly501 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Witam w dniu dzisiejszym po krótkiej trasie nie wyłączył mi się wentylator od klimy Po odczekaniu 1 godzinki rozpiąłem kable bo innego pomysłu nie miałem ,gdzie szukać problemu ????To jest na przekaźniku czy na bezpieczniku ????Przy chłodnicy? Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Przy chłodnicy? Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Po podpieciu dalej kręci? Masz tam 2 przekazniki 1 i 2 bieg oraz rezystor odpowiadający za obroty. Może być zwarcie na przekazniki. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryn Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Tak przy chłodnicy .Jak założę kable dalej krecą Czyli przekaźniki do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly501 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Tak przy chłodnicy .Jak założę kable dalej krecą Czyli przekaźniki do wymiany Być może jaki silnik i rok Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryn Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 silnik 1,5dci106 km 2008rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly501 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 silnik 1,5dci106 km 2008rokSą dwa zależy który bieg Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Są dwa zależy który bieg Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka R16 R17 Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryn Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 A w którym miejscu sa przekaźniki od wentylatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 A w którym miejscu sa przekaźniki od wentylatora http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/102176-opis-bezpiecznik%C3%B3w-qq-j10-07r/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryn Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Dzieki i wielki SZACUN za szybkośc i jakość INFORMACJI .pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly501 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Dzieki i wielki SZACUN za szybkośc i jakość INFORMACJI .pzdrTen Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryn Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) Doszedłem do przekaźników ale nie mogę go ,,,,,,, wyciągnąć .Czy na to jest jakiś patent?? Dodatkowo przy wyjetym elemencie z bezpiecznikami i przekaźnikami jak podłacze kostke do wentylatora to wentylator chodzi tak ma byc Po temacie Edytowane 17 Listopada 2017 przez maryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Doszedłem do przekaźników ale nie mogę go ,,,,,,, wyciągnąć .Czy na to jest jakiś patent?? Dodatkowo przy wyjetym elemencie z bezpiecznikami i przekaźnikami jak podłacze kostke do wentylatora to wentylator chodzi tak ma byc Po temacie Daj znać jak sie skończyło Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryn Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Kupie dwa przekaźniki pokazane na zdjęciach załączonych przez kolegę Maly501 symbol przekaźnika to ACM33221 M36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly501 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Kupie dwa przekaźniki pokazane na zdjęciach załączonych przez kolegę Maly501 symbol przekaźnika to ACM33221 M36To musi być zwarcie gdzieś indziej Być może w drugiej skrzynce tam gdzie jest bezpiecznik od wentylatora Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi