MMarcin76 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Dzięki za "drogowskazy". Zakupione i czekam za 2500km na 1 wymiankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 No widzisz,bez szukania po sklepach ,kupione w domu i w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miras Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Witam. Mam zakupiony pasek gates czy rolka napinacza podana w tym linku będzie pasowała i czy do przeprowadzenia wymiany w serwisie będę cos musiał jeszcze dokupić. link mi nie wchodzi wpiszę go z reki https://www.czesciauto24.pl/nissan/qashqai-j11-j11/100506/10534/rolka-napinacza-pasek-klinowy-wielorowkowy Panowie jeszcze link do świec czy są ok https://www.czesciauto24.pl/nissan/qashqai-j11-j11/100506/10251/zwieca_zaplonowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Miras ,skoro podają że do 1.2 to musi być to! Ja też to oglądałem wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miras Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Jacko dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika99 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Nie kombinuje z olejami. Zawsze to co leje ASO i wg zalecen 5w40. Na pojemniku jest "Nissan" Dodam, ze od wyjazdu z fabryki nie bierze oleju nawet jak go dobrze przegonie po autostradzie. Nie musze dolewac miedzy przegladami. U mnie przeglad wychodzi co ~10 m-cy Dodam, ze od wyjazdu z fabryki nie bierze oleju nawet jak go dobrze przegonie po autostradzie. Wytlumacz mi prosze co to znaczy "jak go dobrze przegonie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Do zamknięcia budzika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika99 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Dodam, ze od wyjazdu z fabryki nie bierze oleju nawet jak go dobrze przegonie po autostradzie. Wytlumacz mi prosze co to znaczy "jak go dobrze przegonie" A tak do rzeczy, komu potrzeny jest trzeci przeglad, ktory kosztuje iles tam zl. ,przeciez gwarancja sie juz skonczyla (u wiekszosci z nas), wystarczy jezdzic wlewac i dolewac, a Waszym zdaniem w TDI 1,6 po ilu kilometrach nalezy wymienic pasek o ktorym piszecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 ... Wytlumacz mi prosze co to znaczy "jak go dobrze przegonie" Co tu tłumaczyć? Tak od 140km/h wzwyż a czasami jak to wyłożył Jacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 A tak do rzeczy, komu potrzeny jest trzeci przeglad, ktory kosztuje iles tam zl. ,przeciez gwarancja sie juz skonczyla (u wiekszosci z nas), wystarczy jezdzic wlewac i dolewac, a Waszym zdaniem w TDI 1,6 po ilu kilometrach nalezy wymienic pasek o ktorym piszecie? Piszemy tu o pasku ,ale osprzętu.Tzw.pasek wielorowkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi