delfinekona Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Witam. Poszukuję zaczepów do mocowania tylnej kanapy do x-trail. Kupiłam kanapę niestety bez zaczepów i w tej chwili fotele tylne jeżdżą sobie luzem ponieważ nie mam jak ich zamontować. Samochód nigdy nie miał montowanych tylnych foteli. Może ktoś coś????? Bardzo proszę o pomoc. Magda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 A dziury w plastikach tylnych są na te zaczepy ? Czy trzeba wymienić boczki plastikowe i dodać zaczepy ? Podzwoń po sprzedających z allegro , myślę ,że jest to tak mało chodliwy towar ,że bez problemu znajdziesz ( tylko uważaj bo są dwa kolory beż i szary ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfinekona Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Witam. Chodzi mi o elementy metalowe łączące siedzisko i podłogę metalową. Oparcie które metalową częścią mocowane jest do podłogi tej metalowej części brak. Wykonałam już mnóstwo telefonów do tych którzy sprzedaja fotele ale nikt tego nie ma. Magda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Mój drugi T30 byl z Danii i tez był tam jako ciezarowy i brakowało kanap,mocowań,pasów tylnich ,podłogi w bagazniku. Wszystko dostałem tu: Cezary NieznajekWygnanów 14821-306 Czemierniki506 982 330693 152 109667 297 615e-mail: cezar.n@onet.pl------------------------------------- Jest jeszcze drugie miejsce z duża iloscia cześci gdzie mozna pytac o te elementy: Legionowotel.696-396-605 marian22247@op.pl Jak w w/w miejscach nie uda sie kupic brakujacych elementów ,to jeszcze szukac proponuje w necie po frazie x-trail na części . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfinekona Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Mój drugi T30 byl z Danii i tez był tam jako ciezarowy i brakowało kanap,mocowań,pasów tylnich ,podłogi w bagazniku. Wszystko dostałem tu: Cezary Nieznajek Wygnanów 148 21-306 Czemierniki 506 982 330 693 152 109 667 297 615 e-mail: cezar.n@onet.pl ------------------------------------- Jest jeszcze drugie miejsce z duża iloscia cześci gdzie mozna pytac o te elementy: Legionowo tel.696-396-605 marian22247@op.pl Jak w w/w miejscach nie uda sie kupic brakujacych elementów ,to jeszcze szukac proponuje w necie po frazie x-trail na części . Bardzo dziekuje za pomoc. Dzis sie okazalo ze nawet w nissanie nic nie maja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Bardzo dziekuje za pomoc. Dzis sie okazalo ze nawet w nissanie nic nie maja.... To sa niszowe częsci dlatego nie dziwota ,ze AS0 ich nie ma. Ale z pewnoscia ,bez problemu na zamowienie moga je sprowadzic ,ale pewnie cena częsci może ugiac nogi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 dzwoń po tych co mają całe auta na allegro na części , muszą mieć to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfinekona Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Mój drugi T30 byl z Danii i tez był tam jako ciezarowy i brakowało kanap,mocowań,pasów tylnich ,podłogi w bagazniku. Wszystko dostałem tu: Cezary Nieznajek Wygnanów 148 21-306 Czemierniki 506 982 330 693 152 109 667 297 615 e-mail: cezar.n@onet.pl ------------------------------------- Jest jeszcze drugie miejsce z duża iloscia cześci gdzie mozna pytac o te elementy: Legionowo tel.696-396-605 marian22247@op.pl Jak w w/w miejscach nie uda sie kupic brakujacych elementów ,to jeszcze szukac proponuje w necie po frazie x-trail na części . Witam. Bardzo dziękuje za info bardzo się przydało dostałam wszystko czego poszukiwałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.