marekbuli Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Witam. Zżarło mi tarcze kotwiczne (rozbryzgowe-ochronne) tylnych tarcz hamulcowych. Może ktoś już to ktoś przerabiał i wie od czego można dopasować, bo nigdzie nie znalazłem nowych dedykowanych do primerki. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyo Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 A to ciekawy wątek. Też się podłączam z pytaniem. Szukałem niegdyś ale w zamiennikach nie występuje a używki tu już nie istnieją. Generalnie już ze 2 lata jeżdżę bez...ale wolałbym z. ;-) mobile mesage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 no z tego wynika że trzeba pisac do NASA albo gdzieś bo to jak temat TABU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo32 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Żadne tabu - do przodu bez problemu można dostać osłony do P11 w Intercarsie. Natomiast z tyłem są problemy, chyba że takie rękodzieło (tu: P12) https://sprzedajemy.pl/oslona-tarczy-hamulcowej-tarcza-kotwiczna-tyl-nissan-primera-kutno-6bea9f-nr53661467 z ceną porównywalną z nowym tarczobębnem - ostatecznie samemu można wykonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.