Moby7 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Korzystacie z tego programu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Oczywiście.....naprawy 10% tańsze, części 10% tańsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 W Polsce chyba nawet 20% rabatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Tak jest......w zależności od kraju. W GB nawet dają 15% na części i robociznę. W Polsce, ASO Rybnik dają od 15 do 20% w zależności od ........ tutaj nie wiem jak oni to liczą . Pewnie jak im się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby7 Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 ja mam 20% jest to znaczna obniżka - zastanawiam się dlaczego nie dają tych zniżek dla każdego a tylko dla zarejestrowanych w programie i zastanawiam się też nad tym jak zarabia diler skoro ma 20 procent mniej zysku? Płacicie za wymianę oleju (robocizna) jeśli kupujecie olej u tego samego dilera który robi wymianę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Nie.....jak przywiozę swój olej to płace robociznę. Jak olej biorę z ASO to tylko cena oleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.