Krzaku33 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Witam. Mam mały problem ze znalezieniem prądu w fotelach elektrycznych podgrzewanych. Wymieniłem w x-ie fotele na skórę, elektrykę, podgrzewanie, doprowadzone są przewody fabrycznie tylko nie ma w nich prądy. Ma ktoś pomysł czego brakuje albo gdzie go szukać???? Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Przewody doprowadzane są standardowo ale pozostałe elementy jak bezpiecznik czy przekaźnik są montowane w zależności od wersji wyposażenia, skoro Twój takowego nie miał musisz wpiąć przekaźnik i bezpiecznik a prąd zapewne się pokarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzaku33 Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Przewody doprowadzane są standardowo ale pozostałe elementy jak bezpiecznik czy przekaźnik są montowane w zależności od wersji wyposażenia, skoro Twój takowego nie miał musisz wpiąć przekaźnik i bezpiecznik a prąd zapewne się pokarze. Kolego a coś więcej??? Szukałem opisu zdjęć i nic ciekawego nie znalazłem. Możesz pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 a co juz znalazles? widziales juz opisy puszek bezpiecznikow i przekaznikow? wiesz ktore sa odpowiedzialne za zasilanie foteli? masz jakies pojecie o poslugiwaniu sie miernikiem elektrycznym? jesli nie to poszukaj jakiegos elektryka bo sam raczej nie dasz rady uruchomic tych foteli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 a co juz znalazles? widziales juz opisy puszek bezpiecznikow i przekaznikow? wiesz ktore sa odpowiedzialne za zasilanie foteli? masz jakies pojecie o poslugiwaniu sie miernikiem elektrycznym? jesli nie to poszukaj jakiegos elektryka bo sam raczej nie dasz rady uruchomic tych foteli Dokładnie. Wydaje mi się że dokonując zakupu nowych z funkcją podgrzewania foteli powinieneś mieć już orientację co i jak trzeba by zrobić by one działały, ba nawet przed zakupem należało by sprawdzić czy napięcie w kabelkach się pokaże po uzupełnieniu brakujących elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Kolego a coś więcej??? Szukałem opisu zdjęć i nic ciekawego nie znalazłem. Możesz pomóc? Pobierz sobie z poniższej strony Service Manual do T31 i znajdź dokument SE.pdf. Tam będziesz miał wszystko o fotelach (budowa, elektryka, złącza, bezpieczniki, przekaźniki itp.). Jak już tu nie dasz rady to chyba zostaje tylko elektryk. https://cloud.mail.ru/public/N4Sn/EsV8UdncE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzaku33 Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 a co juz znalazles? widziales juz opisy puszek bezpiecznikow i przekaznikow? wiesz ktore sa odpowiedzialne za zasilanie foteli? masz jakies pojecie o poslugiwaniu sie miernikiem elektrycznym? jesli nie to poszukaj jakiegos elektryka bo sam raczej nie dasz rady uruchomic tych foteli Jakieś pojęcie mam. A mam do kolegi pytanie . Czy dziecko, które się urodziło potrafi od razu mówić i chodzić????? Myślę, że po to są fora żeby dzielić się wiedzą i doświadczeniem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Szukałem opisu zdjęć i nic ciekawego nie znalazłem. zapytam powtornie bo poprzednio nie odpowiedziales: podziel sie wiedza co juz znalazles, bo moze niepotrzebnie forowicze beda Ci podpowiadac to co Ty juz wiesz Jakieś pojęcie mam. A mam do kolegi pytanie . Czy dziecko, które się urodziło potrafi od razu mówić i chodzić????? Myślę, że po to są fora żeby dzielić się wiedzą i doświadczeniem. Pozdrawiam. owszem ale ktos zadajacy pytanie powinien wykazac minimum zaangazowania a nie czekac az wszystko zostanie mu podane na tacy w pliku *.PDF jest rozpiska bezpiecznikow, tez pozdrawiam T31Fuse.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzaku33 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 zapytam powtornie bo poprzednio nie odpowiedziales: podziel sie wiedza co juz znalazles, bo moze niepotrzebnie forowicze beda Ci podpowiadac to co Ty juz wiesz owszem ale ktos zadajacy pytanie powinien wykazac minimum zaangazowania a nie czekac az wszystko zostanie mu podane na tacy w pliku *.PDF jest rozpiska bezpiecznikow, tez pozdrawiam Dziękuję bardzo biorę się za lekturę. Wychodzę z założenia Lepiej milczeć niż pisać głupoty;) Witam. Fotele jeżdżą. Dziękuję wszystkim za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 A w czym był problem? Możesz podać więcej szczegółów. Może się komuś w przyszłości przyda sposób rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clkcbr Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Odświeżam temat. Krzaku33 czy możesz opisać rozwiązanie problemu bo przymierzam się do przekładki szmaty na elektryczne skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi