Greg59 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Witam Kolegów Nigdzie nie mogę znaleźć wartości kąta wyprzedzenia zapłonu w Terrano 3.0 v6 może ktoś coś wei słyszał coś??? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 a to ma aparat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg59 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 ma kopułkę i palec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Wujek Google "vg 30i v6 manual" i masz wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg59 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 ne oświeciłeś mnie w niczym zanim napisałem post to szukałem manuala zamiast tego naściągałem samych wirusów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Niestety nie mam danych tego silnika dla terrano ale maxima do 99roku ma 15°+-2°przed GMP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Może mieć znaczenie który to rodzaj silnika "e" czy "i" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.