Grika Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Czy komuś wyskoczył komunikat 4wd system fault? Bo wczoraj umyłem QQ wstawiłem do garażu i po około dwóch godzinach odpaliłem i chciałem ruszyć a tu na ekranie taki komunikat. Samochodem jechałem ale komunikat pozostał .Po przejechaniu kilometra zaparkowałem, zamknąłem by po kilku godzinach przyjśc odpalić samochód i wszystko OK żadnego komunikatu. Czyżby woda się gdzieś dostała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ileven Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Miałem taki komunikat tez tylko raz po wizycie na przeglądzie urzędowym po 3 latach użytkowania , i tak jak piszesz po zatrzymaniu i ponownym odpaleniu komunikat zniknął i nie pojawił się przez ostatnie 5 msc ani razu ...Napęd działa dodam zima w górach wiec testowałem w ostatnim tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grika Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 A ja byłem w środę w serwisie i podpinali komputer. No to teraz jest wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malmo Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 I co panowie z tym 4x4 fault teraz mi tez się zapaliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.