Zbendul Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Witam , koledzy jak w tytule dysponuje ktoś schematem pzelacznika tego kierowcy , mam od anglika i musze pokombinować jak piny zmienić , pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Na alle europejski kosztuje 30 z pocztą https://www.justanswer.com/nissan/50eh0-wiring-diagram-nissan-trail-i-need-colour-coding-brake-turn-runni.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbendul Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 to chyba nie ten schemat ? jeśli chodzi o przelacznik to tak , spoko ale wlasnie musze rozkminic co i jak bo poprzedni wlascieciel nie miał pewności czy wiazka nie idzie od anglika , i dol szyby to idzie w gore itd. , prawidłowo dzialaja tylko tylne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 to zamień przewody na silnikach w drzwiach a nie w przełączniku grzebiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 chyba chce w wiązce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbendul Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 tam sa wiazki pomotane , wiazki angielskie , przelaczniki europa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Jeśli miał byś wiązkę angielską to do drzwi kierowcy dochodziło by dużo za mało przewodów bo pasażer ma tylko jeden przełącznik. Więc albo to nie jest wiązka angielska albo jest pocięta, polutowana i dosztukowana więc schemat na nic ci się zda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbendul Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 wiec tak , wiazki były z anglika z prawej strony wrzucone na lewa , a z lewej na prawa no i niestety działa tak jak napisałem wyżej ( przelacznik europa ) dziś mam chwilke może cos dojde więcej , pzdr i żeby nie smiecic kolejnych postow , przekaźnik pompy paliwa , w słupku niebieski , jak tam idzie wysterowanie ? bo zapala tylko jak na dolnych pinach zwore zrobie , przekaźnik sprawdzony i działa , inne mam na zamianę również sprawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.