Gość TomekMiki Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Wiem że temat był już przerabiany i też nie opłacalny przekopalem całe forum. Ale żona mi nie daje żyć i sprzedać też nie pozwoli no kolor żółty i nowe lpg. Jestem zmuszony zamontować do tego samochodu klimatyzację, cena w zasadzie nie jest ważna. Szwagier mechanik też wyraził pomoc w kwestiach mechanicznych. Proszę o pomoc w kwestii doboru części. Z tego co wiem to rurki. Sprężarka chłodnica panel. Jest to Micra 2006 rok 1,2. W zasadzie golas ale elektryczne szyby ma. Obawiam się też instalacji elektrycznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik118 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Najlepiej sobie sam to pojedź wymontować, będziesz wiedział jak było podłączone - będzie Ci łatwiej. Nie liczyłbym że kupisz kpl zestaw, dobrze zdemontowany z auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.