marcin777 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Witam, jak w temacie, mam problem bo wyczyściłem, i teraz na wolnych obrotach chodzi na ok 1500/min, i wywala check. Jak zaprogramowac na nowo te przepustnice, próbowałem kilku technik ale nie chce działać. Check usuwam przez obd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobek428 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Może odłączenie aku na jakiś czas pomoże ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mereth92 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Pierw wyuczanie pozycji pedału gazu, później wyuczanie zamkniętej pozycji przepustnicy a na sam koniec wyuczanie powietrza biegu jałowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inven Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Pierw wyuczanie pozycji pedału gazu, później wyuczanie zamkniętej pozycji przepustnicy a na sam koniec wyuczanie powietrza biegu jałowego. A jak to wszystko się robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.