Piotrunio25 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Mam mały problem moze ktoś z was miał to samo? dotyczy on 1.6 benzyny z gazem BRC . Dzis w bardzo Mokry i deszczowy dzień zrobiłem około 100 km i w pewnym momecie zapaliły sie kontrolki oleju, ręcznego (wykrzyknik), i pomarańczowy blok silnika po czym zgasiłem samochod i odpaliłem jeszcze raz i było wszystko dobrze czy ktoś miał taki sam problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Podłącz pod kompa i zaczytaj błędy. Wygląda jak typowa dla francuzów "dyskoteka", ale warto sprawdzić, bo normalne to to nie jest, że te kontrolki się włączyły. Auto ma historię wypadkową ? Kiedy był montowany gaz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrunio25 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Tak auto ma gaz fabryczny i jest bez wypadkowe. Odwiedziłem wszystkich mechaników i mówią ze wszystko jest w porządku. Olej ma swój stan wiec niewiem co moze byc ja rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.