MaBlo Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Cześć, Załączam plik mp3 aby łatwiej było Wam zrozumieć o co mi chodzi i podpowiedzieć ocb Od jakiegoś czasu co kilka / kilkanaście minut pojawia się taki dźwięk coś jak przy najechaniu na białą linie oddzielająca pasy na drodze, możecie posłuchać pliku. Nie ma raczej znaczenia jaki bieg czy obroty, jedyne co to zauważyłem, że częściej i głośniej występuje jak trochę żwawiej pojadę przez chwilę. Ogólnie występuje przy prędkości powiedzmy 20-100 km/h. Dźwięk dochodzi ze spodu auta ale ciężko powiedzieć dokładnie z którego miejsca ponieważ mam wrażenie, że za każdym razem z trochę innego. Podczas gdy ten dźwięk występuje nie dzieje się nic innego niepokojącego. Może ktoś podpowie co to jest lub miał podobną sytuację? Thx! dźwięk 2.mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajowy102 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Sprawdź osłony podwozia i plastikowe nadkola, może coś jest luźne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaBlo Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Niestety to nic z tych rzeczy. Dodam jeszcze, że dzieje się to zazwyczaj na zwykłej, prostej, niewyboistej drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.