Szturu Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Witam wszystkich, Dostałem wezwanie do serwisu na aktualizację oprogramowania silnika. Oczywiście nie chcieli powiedzieć czego to niby dotyczy, jedyne co, że muszę to zrobić i, że to dotyczy wszystkich z tym silnikiem (1.2 DIG-T). Wie ktoś o co może chodzić? Może ktoś już jest po i może opisać czy są odczuwalne jakieś zmiany w pracy silnika? Ja nie zauważyłem do tej pory nic niepokojącego. Samochód ma przejechane 12 tys. km. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Jest to uaktualnienie ECM.. bez VINu nie wiem które dotyczy twojego pojazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Witam wszystkich, Dostałem wezwanie do serwisu na aktualizację oprogramowania silnika. Oczywiście nie chcieli powiedzieć czego to niby dotyczy, jedyne co, że muszę to zrobić i, że to dotyczy wszystkich z tym silnikiem (1.2 DIG-T). Wie ktoś o co może chodzić? Może ktoś już jest po i może opisać czy są odczuwalne jakieś zmiany w pracy silnika? Ja nie zauważyłem do tej pory nic niepokojącego. Samochód ma przejechane 12 tys. km. Pozdrawiam Wezwanie? Mnie aktualizowali w okolicach maja, jak padł akumulator Teraz w grudniu byłem na przeglądzie i nawet pytałem o aktualizację jakąś nową, ale podobno dla mojego nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szturu Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zaktualizowali. Powiedzieli, że ma zapobiec braniu oleju. Do tej pory mi nie brał... mam nadzieję, że nie zacznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 ... mam nadzieję, że nie zacznie . I tego się trzymajmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthurae Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zaktualizowali. Powiedzieli, że ma zapobiec braniu oleju. Do tej pory mi nie brał... mam nadzieję, że nie zacznie . też miałem u siebie wgrywaną aktualizację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.