Gość mrówa Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 jak w temacie 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hubi Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 KoloR :roll: Ale o co chodzi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 KoloR :roll: Ale o co chodzi??? poprawilem r thx moje zapytanie brzmi o kabelki do swiec w koloze czerwonym z tego co sie wywiadywalem ngk ma tylko niebieskie , wiec jakie inne polecacie :?: czerwony kolorek musi byc :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 pomaluj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 28Darek Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Spruboj popytac sie o przewody WN firmy Champion. Nie wiem jak jest z ich jakoscia i cena ale wiem ze kiedys byly w sprzedazy w kolorze czerwonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 A czy ktoś kupował mopże NGK niebieskie? Jaka Cena? i gdzie w Wawie można dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.