sakla1 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Witam.po włączeniu klimatyzacji uruchamia się wentylator to norma jednak po wyłączeni klimy wentylator pracuje na maxa cały czas 2.dci może ktoś doradzi przyczyne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Witam.po włączeniu klimatyzacji uruchamia się wentylator to norma jednak po wyłączeni klimy wentylator pracuje na maxa cały czas 2.dci może ktoś doradzi przyczyneWentylator w kabinie czy na chłodnicy? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sakla1 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Chłodnicy -rezystor obrotów wentylatora ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Witam, Radzę poszukać przekaźnika wentylatora, pewnie sklejają się styki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sakla1 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Przekaźniki(1-2)(16-17) były sprawdzane są ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Masz możliwość podłączenie pod kompa i zrobienia testu wykonawczego 1 i 2 biegu wentylatora? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sakla1 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Sprawdzałem komputerem pod kontem błędów -sprawdzałem sprężarkę klimy która na kompie się włączała i wyłączała ciśnienie 6bar-rezystor obrotów wentylatora po czyszczeniu styków zadziałał raz z obrotami dużymi potem małymi a następnie się wyłączył wentylator-jakieś pomysły??? Naprawa zrobiona naprawdę błacha sprawa a tyle problemu-dzięki wszystkim za sugestie i podpowiedzi..pozdro Naprawa zrobiona naprawdę błacha sprawa a tyle problemu-dzięki wszystkim za sugestie i podpowiedzi..pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrqashqai2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Witaj sakla1. Mam ten sam problem z wentylatorem co Ty w moim qashqai . Czy pomogło przeczyszczenie styków w rezystorze wentylatora czy coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sakla1 Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Klima była za bardzo dobita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.