zeke Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Czy ktoś w forumowiczów mierzył może grubość powłoki lakierniczej w J11 przed liftingiem lub wie jaka jest jej fabryczna wartość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grika Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Około 80 mikronów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robeirtmaly Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 sprawdź dach jaką ma grubość, bo to zazwyczaj jest wzorzec. Powinno być od 150 do 200 mikronów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 200 mikronów to jest maksymalnie,zazwyczaj Japończyki mają do 80 mikronów,a europejskie 100-130 mikronów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Lipne mierniki pokazują cuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavllo Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Ponieważ mam w firmie profesjonalny miernik to obadałem mój FL i średnia wartośc to 115-120. Sa miejsca gdzie jest 100, ale i takie gdzie jest 130. Oczywiście nie mierzyłem każdego skrawka, ale trzeba przyjąc, że na pewno nie ma mniej niz 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Pavllo czy możesz napisać co to za sprzęt ? marka ? model ? na ocynku i aluminium też mierzy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavllo Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 sprzęt z działu jakości naszej firmy- obrabiamy stal powlekaną cynkiem, aluminium itd...więc i powłoki są mierzone. Sprzęt specjalistyczny za grube pieniądze... Dodam, że widziałem na YT film jak QQ są malowane i robią to ludzie...ciekawe...tak czy owak widać, ze malują go ludzie i to po każdej stronie kto inny, bo każda strona ma inne grubości powłok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.