Eregmer Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Witam. Kiedyś pomogliście mi tutaj bardzo ze znalezieniem części, mam nadzieję, że i tym razem się uda. Padło mi ECU. Vin JN1TAZR50U0002180 Czy właściwym modułem jest MEC07-161? Czy dostanę używany gdzieś w Polsce? Ktoś się w tym specjalizuje? Na razie udało mi się znaleźć tylko na amerykańskim ebay, co będzie się wiązało prawdopodobnie z dość długim oczekiwaniem, nawet jak urząd celny się nie zainteresuje przesyłką. Pozdrawiam, Paweł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Engine Control Module do Twojego silnika nosi symbol: 237101W510 zamiennie 237101W511 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eregmer Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Bardzo Ci dziękuję! Przeglądam oferty i znajduję pod nazwą MECM-W180. Nie ma pod numerem katalogowym. Wersja jest 150KM, wiem, że jest też silnik 3.3 o mocy 170KM, ciekawe, czy oba komputery podejdą? Ale to tak BTW. Ta strona też nie jest pomocna: http://nissan4u.com/parts Ale może się innym przyda. Jeszcze takie pytania: 1 - czy odpali na innym, ale identycznym komputerze, czy będą problemy z immobiliserem? 2 - kto w Polsce może taki komputer zreperować i jaki orientacyjny koszt naprawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.