Dany1 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Czy ktoś wymieniał lusterko w nissanie qashqai j11 na fotochromatyczne. Czy instalacja posiada wyciągniętą wtyczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Ja wymieniałem.Mam Acentę z 2014 roku i wtyczki nie posiadała.Trzeba było robić instalację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Też jak Jacek mam Acente i też sobie wymieniłem.Kupiłem używane od Navary z wtyczką.Wystarczyło plusa pociągnąć pojedyńczym przewodem od skrzynki z bezpiecznikami a minusa dokręcić do śruby pod lampką. Zresztą Jacek opisywał to w którymś z wątków,łącznie ze zdjęciami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany1 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Plusa można wziąć z lampki oświetlenia wnętrza ,ale trzeba uważać .Łatwo zwarcie zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.