sleszu Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Gdzie w Maximie a34 znajdę bezpiecznik od świateł pozycyjnych ? Czy wyciągając go, stracę kierunkowskazy ? Palą mi się pomarańczowe pozycyje, chcę się ich pozbyć do czasu zakupu żarówek led. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troix Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Cześć. Obawiam się że będzie tak jak piszesz i pozbędziesz się kierunków jeżeli wyciągniesz bezpiecznik. Jeśli mówimy o "dużej" zaròwce dwu włòknowej to po jej wyciągnięciu z gniazda zobaczysz dwie blaszki, wyciągnij jedna z nich, przestanie świecić,kierunki będą. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkryntek Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 ja mam przerobione migacze sa tam gdzie byly a w lampach masz takie na wewnętrznej takie jakby prostokąciki i tam wkomponowałem postoje i calkiem miodzio wygada demontujesz lampy nawiercasz dziurkę w lampie wpinasz postojowe i gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.