Olimpkrk Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Dziekuje panowie za pomoc. A jak z dwumasa w tym modelu? Awaryjna czy jak to powszechnie sie przyjelo "wszystko zalezy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Jeszcze nie słyszałem o wymianie dwumasy w j11, ani na polskim, ani na angielskim forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Jak to? A ode mnie też nie??? Nawet filmik zamieściłem jak rozjechana była dwumasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Ja o traktorach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olimpkrk Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Dziekuje za pomoc. A co powiedziec o wtryskach tutaj wiem ze teraz siemens czyli lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Bezproblemowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olimpkrk Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 To juz chyba wszystko wiem co i jak. Tylko na te panewki uwazac i jezdzic. Teraz tylko znalezc odpowiedni model. Dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi