Black Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Cześć, nie mam prądu na kompie nie świeci się dioda, brak iskry i pompa nie pompuje nie jest to immo bo go nie ma, gdzie szukać. Stało się to po swapie, rozrusznik kręci ale nie pali 2.0 przedlift sr20de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 a bezpieczniki ok?? to taki kwadratowy z szybką na górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 a bezpieczniki ok?? to taki kwadratowy z szybką na górze Wszystkie bezpieczniki sprawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo32 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zobacz przekaźnik od zasilania komputera (jest przy nim) i posprawdzaj wszystkie masy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Panowie, pali ale nie działa obrotomierz i inne rzeczy, zrobił bypassa z kostki stacyjki pin (1 albo 3) działa po przekręceniu stacyjki włącza się komp itd na pin 36 i to jest chyba błąd bo on przechodzi przez jakiś przekaźnik lub bezpiecznik a ja go ominąłem, tak samo z pompą paliwa z tego samego pina (1 albo 3) do pompy. Jest ktoś w stanie podesłać mi jak wygląda kostka M8 i E101 zgodnie z schematem na str ec-286 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.