Adamski Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) JACKO29,pytanie, jestem właśnie przed instalacją stołków z Tekny i pytanie do Ciebie - czy przy instalacji fotela kierowcy trzeba dodatkowe zasilanie ciągnąć, bo jak wiadomo ten jest elektryczne sterowany a NConnnecta nie miała sterowania Edytowane 5 Lutego 2018 przez Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Zobacz pod swoje fotele.Jeżeli masz w sumie 4 wtyczki(mogą być luźne -podwiązane) to nie trzeba ,wszystko będzie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu.g Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Jacko - mam pytanie do Ciebie: czy w elektrycznie sterowanych fotelach jest możliwość regulacji kąta siedziska? czy tak jak w "zwykłym" fotelu tylko się w całości podnoszą i opuszczają? Gdzie udało Ci się kupić nowe fotele? Sam szukam do swojego auta (nie umiem się jakoś dogadać z moimi w wersji n-connecta.....). Jak już zmieniać to chciałbym elektryczne sterowanie jako bonus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Podnoszą się w całości,a wypatrzyłem je na allegro,gość chciał dosyć drogo bo były praktycznie nowe,ale po kilku targach udało mi się wynegocjować dobrą cenę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekO Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 News miesiące temu wymieniłem w Nconnecie na fotele nappa z tekny. I jest kolosalna różnica oczywiście na plus skóry. Po za tym regulacja i podgrzewanie jest wyraźnie na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 W jakich cenach teraz chodzą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi