lamer Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Albo ja czegoś nie wiem albo ktoś zawstydził samego Chucka Norrisa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajus63 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Kupuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamer Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 No dobra. Skoro cisza w wątku to spytam wprost. Da się wymienić pasek rozrządu w 1,6 benzyna? I do tego ogłoszenia zamiesza ASO Renault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 No dobra. Skoro cisza w wątku to spytam wprost. Da się wymienić pasek rozrządu w 1,6 benzyna? I do tego ogłoszenia zamiesza ASO Renault Silnik HR16DE ma rozrząd napędzany łańcuchem: więc może wymianę tego łańcucha mają na myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-a-k-s Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 No dobra. Skoro cisza w wątku to spytam wprost. Da się wymienić pasek rozrządu w 1,6 benzyna? I do tego ogłoszenia zamiesza ASO Renault Benzynowe silniki nissana mają rozrząd łańcuchowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamer Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Dlatego mój post od początku był prowokacją ale niewielu załapało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajus63 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Przecież napisałem że kupuję. Chyba jedyny taki na świecie egzemplarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.