jacek22 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 witam ostatnio zajrzałem do puszki powietrza i okazalo sie ze filtr wciagneło zapewne byl to jeden z tańszych filtrów niestety nie jest napisane jakiej firmy wsumie produkujac takie filtry tez bym nie podpisywał sie na nich I tu sobie mysle czemu nissan takie same filtry produkował do primery 2.0d jak i p12 2.2dci przecież moc jest prawie dwa razy wieksza a filtr chyba robi się przymały w stosunku do mocy moze zaadaptowac jakąś wieksza puszke z innego pojazdu czy nie poprawi osiagów a może zaszkodzi? ktoś robił może takie przeróbki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troix Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Ostatnio również wymieniłem filtr typu"no name". Był powyginany jak chinskie"ś". Kupiłem odpowiednik filtrów wzmacniane z metalowa siatką i dwoma pasami kleju wzdłuż. Teraz już nic go nie wciągnie i nie powyginany. Cena co ciekawe niższa niż tego no name. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Filtron robi dobre. Ja używam od wielu lat i nie bylo problemu nawet jeśłi ktoś zapomniał zmienić przez kilka lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troix Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Przyznaję rację. Ten nowy, który zakupiłem to FILTRON. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek22 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 nowy zakupiłem z filtrona ponoć dobre również sa filtry z sędziszewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Filtrony są bardzo dobre. Nigdy nie miałem z nimi problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Są tacy ( ze mną włącznie ), że FILTRON jest lepszy od orginalnych z pierwszego montażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.