manix Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Ja tam bym od razu ba Karcher pojechał na test. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Ta kamera to zwykly gadzet niestety. W zastepczym QQ byla kamera ale wole czujniki. Mam ustawione na minimalna odleglosc i sprawdzaja sie fantastycznie. I nie wazne czy skosnie czy rownolegle do przeszkody. Kamera tylna byla co chwile brudna i g. bylo w niej widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Ja tam bym od razu ba Karcher pojechał na test. A wiesz,że nie dało rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afrance Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Nie wyobrażam sobie kamery bez czujnikow. W garażu tylko z kamerą musiał bym parkować na czuja Sent from my SM-A510F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Ale kamery zawsze są z czujnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 I to swiadczy o wyzszosci czujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Ja tam kamerę mam tylko z tyłu ale jest to genialne rozwiązanie i od tego auta będę chciał już zawsze je mieć. Czujnik w tiidzie raz mnie zawiódł i nie wychwycił słupka, a w kamerze ma wszystko jak na dłoni ( wiadomo, w nocy jest zdecydowanie gorzej) generalnie jeśli bym musiał wybierać, wybrałbym na 100% kamerę. Na szczęście nie muszę i mam to i to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Ta kamera to zwykly gadzet niestety. W zastepczym QQ byla kamera ale wole czujniki. Mam ustawione na minimalna odleglosc i sprawdzaja sie fantastycznie. I nie wazne czy skosnie czy rownolegle do przeszkody. Kamera tylna byla co chwile brudna i g. bylo w niej widac. Kamera ma spryskiwacz i sprężone powietrze do osuszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Starsze modele tego nie mają Jeszcze jedno,jak wczoraj wgrali nowy soft to również zaktualizowali navi,tak mi serwisant powiedział,a wierzę mu bo to taki zaufany chłopak.Z czym by to się wiązało ta aktualizacja? Nie zdążyłem się go dopytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btus Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Kamera ma spryskiwacz i sprężone powietrze do osuszania Tylko Tekna, trzeba mieć systrzem monitorowania martwego pola. Gdzieś się to przewinęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu.g Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Myślałem, że już nikt nie napisze w tym temacie nic ciekawego, a tu proszę... znana mi firma, miasto. A JA NADAL BEZ SAMOCHODU IIII czekammmm. konrads - zdradź nam jak się skończyła Twoja sytuacja z odbiorem/kupnem samochodu? Diler zareagował w końcu, czy kupiłeś gdzie indziej? Ja sam czekałem bardzo długo na swojego (u mnie raczej z winy banku niż dilera) - dlatego rozumiem Twoje skręty żołądka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Jak kupowałem przed laty Note,to czekałem dwa miesiące na samochód ,który był w kraju!!! A to z Wawy zamiast do DG trafił do lublina,a to nie mogli go wydać z Lublina bo za samochodem nie dojechały dokumenty,a to w drodze z Lublina zepsuła się laweta...mnogo tego było,...ale za to auto było bezawaryjne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 ...a i tak w nim nonstop grzebałeś, o "odlotowej" dosłownie osłonie silnika nie wspominając pamiętam jak dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Noooo! Ta osłona być może uratowała mi silnik przy kolizji z motocyklistą Też o tym pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrads Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Witam. Na wstepie powiem, że trochę się zniesmaczyłem na wszystko co wiaze sie z nazwa Nissan, ale...... już mi przeszło MAM GO Jest niebieski i juz zaczynam go traktowac lepiej niz zonę Nie zart. Dowiedzialem sie z roznych drog dlaczego Diler mial problemy i powiem, ze go troche rozumie. Zachowal sie w stosunku do mnie dobrze, dolozyl dywaniki welur mate na tyl paliwo i przeglad. tak wiec ukoil moje nerwy, ale nie głod alko:) Co do pierwszych wrazen to chyba na innej stronie forum bede pisal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 No widzisz nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Witam. Na wstepie powiem, że trochę się zniesmaczyłem na wszystko co wiaze sie z nazwa Nissan, ale...... już mi przeszło MAM GO Jest niebieski i juz zaczynam go traktowac lepiej niz zonę Nie zart. Dowiedzialem sie z roznych drog dlaczego Diler mial problemy i powiem, ze go troche rozumie. Zachowal sie w stosunku do mnie dobrze, dolozyl dywaniki welur mate na tyl paliwo i przeglad. tak wiec ukoil moje nerwy, ale nie głod alko:) Co do pierwszych wrazen to chyba na innej stronie forum bede pisal. Ten nowy niebieski?Jest piękny,widziałem na żywo jak byłem na przeglądzie,bajka.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrads Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 dzieki za gratki. powiem,ze jak patrze na niego to chyba bardziej podoba mi sie od cx5 czerwonej ( acha i moim zdaniem jest cichszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) Te czerwone CX już się bardzo opatrzyły a niebieskich QQ jest jeszcze malutko Edytowane 26 Lutego 2018 przez tz1609 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Tylko nie zapieszcz i nie skatuj wyłącz S/S i używaj do woli bez awarii a i o oleum pamiętaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrads Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 co do s/s wylaczam staram sie wylaczac, w pulsarze wylaczalem. wkurza mnie to, ze sam wybiera sobie kiedy chce sie wylaczyc. gosc ktory sprzedawal auto powiedzial mi, ze komputer ma wiele danych ( tem w srodku na zewnatrz itd) do tego aby uruchomic s/s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Taaa....i czasami te dane pozwolą komputerowi wyłączyć silnik w momencie jak się rusza ze świateł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrads Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 ale ponownie go zapali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Tak,a czasami nie Głupieje jak człowiek w stresie. Dla tego pozwoliłem sobie wyłączyć to cudo na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrads Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 jw. w pulsarze wylaczalem. czyt gdzies, ze kombinowales z wylaczeniem na stale, staram sie pamietac o wylaczeniu. czasmi w celach laboratoryjnych chcialem zobaczyc kiedy sie zalaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi