Pavlo99 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Dzień dobry. Mam problem odnośnie kierownicy. Ponieważ tempomat działa Ale już sterowaniem radiem nie. Co może być powodem? Taśma pod kierownicą? I jeśli tak to szukać to pod nazwą zwijak taśmy airbag? Czy może jednak się mylę bo cena tego jest dość duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troix Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Cześć. U mnie ten sam problem. Taśma wymieniona na nową a problem nie zniknął. Gdzieś kiedyś wyczytałem, że uszkodzony może być moduł BCM, ale to już wyższa szkoła jazdy. Nauczyłem się z tym żyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlo99 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Tylko że moje działało do momentu ściągnięcia kierownicy przez mechanika. Niestety zbyt późno zauważyłem, że przyciski nie działają i nie mogłem się kłócić o to. A jak ta taśma wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troix Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 To może powinieneś najpierw sprawdzić czy ten zaj... Mechanik podłączył wtyczkę od przycisków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlo99 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 A jak wygląda sprawa ze ściągnięciem kierownicy ? Muszę podważyć miejsce gdzie jest poduszka? A żeby dostać się do tej taśmy muszę cała odkręcić czy to będzie gdzieś zaraz pod poduszką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troix Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Jedno jest pewne, zacznij od odłączenia akumulatora. Resztę znajdziesz NA YOUTUBE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nissan89 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Zgodze sie z kolega powyzej wszystko znajdziesz na yt wystarczy tylko poszukac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.