-CEZAR- Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Witam. Z racji, że strasznie dużo tu Zetek postanowiłem trochę przełamać tą "monotonię" Czternastkę posiadam ponad 3 lata i coś tam sobie przy niej grzebię..... Krótki opis: MODEL-NISSAN 200SX S14A RACINGSILNIK-SR20DET- Ecumaster EMU + moduł BluetoothUKLAD DOLOTOWY- Fmic + rury z nierdzewki- Stożek KN- Blow Off HKS- Turbo Hybryda Lancer EvoXUKLAD WYDECHOWY- Przelot 3" na tłumikach Apexi- Kolektor z nierdzewkiINNE- Wtryski 550- Pompa paliwa DW200 + wiązka- Nowa wiązka silnikowa pod EMU- Czujniki ( Temp. Oleju, Ciśnienie Oleju, EGT, AFR, Temp. w dolocie IAT, czujnik stuku)- Parametry silnika wyświetlane na tablecieZAWIESZENIE- ISC Drift- Regulowane wahacze- Poliuretan cały zawiasBODY-KIT- Seria Racing- Spoiler KoukiKOŁA-Volk Rays TE37 18" 4x9,5" et0ŚRODEK- Kubełki Recaro- Plastiki pomalowane w czarny mat- Czarny dywan- Kiera Personal Grinta- Gała Nismo Kilka zdjęć jak to się zaczęło1. Seryjny Racing sprowadzony samodzielnie z DE2. Ogarnięcie spraw priorytetowych czyli konserwacja podłogi3. Cały zawias poszedł do proszku + galwanizacja śrub4. Wymiana gum na poli, nowe sworznie, końcówki, regulowane wahacze itp5. Nowe przewody hamulcowe i paliwowe6. Odświeżony dyfer, półośki, wał7. Tylny wózek przed i po8. Zregenerowane zaciski, które niebawem zastąpi BBK, 9. Głębokie Recaro z Evo, kiera Personal, ISC Drift 10. FMIC, wedech 3" z nierdzewki na tłumikach Apexi 11. Oryginalny spoiler kouki 12. Volki po renowacji 13. Turbo EvoX (hybryda robiona u Peruna), kolektor z nierdzewki, sprzegło, nowa wiązka, Emu itp Zdjęcia Edytowane 12 Stycznia 2018 przez -CEZAR- 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-CEZAR- Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Jeszcze kilka zdj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Luknij na PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Super Piękne auto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baska Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 ☺ Piękna maszyna . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 według mnie to chyba najpiękniejsze auta na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Piekna maszyna robi zamieszanie w mojej okolicy. Pozdrawiam swojego Ziomka i przy okazji trochę wspomnień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-CEZAR- Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Siema Łukasz Też coś mam W naszej okolicy jest kilka fajnych aut, ale ludzie po garażach trzymają Tu jeszcze jakieś z Borkosiem (drift) na jego tajnym torze treningowym w Nasierowie Bliźniaki Oraz 3xS14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Elo Elo wreszcie nie kolejna zetka hehe - projekt Arcy ciekawy Ps. Na jakim booscie latasz ?? Te 350KM wystrugane na 1 barze czy lepiej ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-CEZAR- Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Siema Kuba Nie wiem czy pamiętasz, ale byłeś kiedyś u mnie w Ciechu po pompe chłodzenia dyfra od SXa Docierałeś wtedy jakiegoś saaba Auto wystrojone na 1,3 bara. Normalnie pokazało by więcej mocy, ale mam za mały cooler i w gorące dni temp. w dolocie dochodzi do 45st. W dniu pomiaru był straszny upał i IC nie wyrabiał stąd tylko 355koni. PS. Odpisz na na pw na fejsie odnośnie awarii saaba :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rethempthoor Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Kozak, piękny klasyk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-CEZAR- Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Czas na hamulce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjaay Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Masz może kod lakieru tych zacisków bo właśnie takiego szukałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-CEZAR- Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Złoty Kodu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-CEZAR- Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 (edytowane) Hamulce siadły, auto jeździ i ma się dobrze. Czas na podsumowanie tego zestawu: Zaciski Brembo ZR/ZL 18 Tarcze Lexus ISF 360mm i 345mm Custom adaptery Pompa BM57 Przewody w oplocie PizzaBrakes Edytowane 14 Maja 2018 przez -CEZAR- 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Świetny zestawik. Obłędnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-CEZAR- Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 JAPFEST 2K18 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaqarum Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Póki co najpiękniejsza maszyna jaką widziałem na forum. Przede wszystkim widać ile serca w to wkładasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-CEZAR- Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ok, sezon się skończył, a auto trafiło pod koc. Ten sezon postanowiłem nic nie "psuć" tylko cieszyć się jazdą. Nissan odwiedził 3 imprezy na których spotkałem się z bardzo pozytywnymi opiniami ludzi. Bardzo wiele osób docenia i chwali efekt końcowy co bardzo mnie cieszy i motywuje. Kilka zdjęć: Plany na 2019? Oczywiście są Jednak będzie to raczej kosmetyka niż radykalne przeróbki. Aktualnie mam inne priorytety życiowe i nissan musi poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ależ piękna fota przy naszej nowej hali targowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-CEZAR- Opublikowano 8 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Pewnie mało kogo to interesuje, ale w garażu obok s14 stanął taki oto dziadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 jasny gwint! nie moge doczekac sie więcej fot dziadka, dawaj dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Sztos *.* Sam robiłeś podłoge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi