camel Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 U mnie w benzynie świece nie wytrzymały do 80 tys przebiegu.Po 60 tys powiedziały baybay... dla 1.6 DIG-T wymiana świec wg książki serwisowej przewidziana jest co 100 tys. km, świece platynowe, a jak jest przewidziane dla 1.2 DIG-T ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 80 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 80 tysPamietasz może oznaczenie świec, bo zacząłem szukać, ale już znalazłem ze dwi wersje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Trudno odczytać bo są bardzo zbrązowiałe ,ale zobaczę .... Te które miałem założone to były : ILKAR 7F7G A w tej chwili założone mam według oznaczeń serwisowych 22401-00Q0K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Trudno odczytać bo są bardzo zbrązowiałe ,ale zobaczę .... Te które miałem założone to były : ILKAR 7F7G A w tej chwili założone mam według oznaczeń serwisowych 22401-00Q0K Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi