ushiromawashi Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Szanowni koledzy, Auto Nissan Note E11 2006r 1.4 88km + Gaz od marca 2017Wracając w niedziele 14.01 auto nagle straciło moc, jechałem 80km/h na 5 biegu i nagle koniec, zatrzymałem się na poboczu.Pedał gazu wgl nie reagował totalne 0, silnik pracował tak jakby na 2 garach i zapalił się żółty chceck. Auto pali od strzała ale musiałem być holowany.Kilka razy próbowałem go wtedy odpalać ale za 5 razem od razu zgasł to już zaprzestałem co by szkód większych przypadkiem nie narobić.Wczoraj oddałem do warsztatu auto, mieli zrobić diagnostykę, powiedzieli że jakieś błędy są których oni nie rozumieją i żeby się zgłosić do elektro bo to będzie w elektryce problem ..Najlepszy cyrk, od tego mechanika normalnie wróciłem samochodem prowadząc, nagle zaczął jechać wróciła reakcja na gaz, ale boje sie nim jezdzic bo znowusię sytuacja powtórzy i znowu na hol będzie trzeba Powodów może być wiele , cewka, świece wymieniałem przy 80 tyś, gaz zakładałem to miał 93 tyś, aktualnie ma 106 tyś( auto mamy od nowości )Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 @Tofu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.