dryblass Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Witam forumowiczów. Od kilku dni mam taki problem, że pilot z kluczyka nie zamyka drzwi (otwiera dobrze), jak przekręcę kluczykiem w zamku to zamyka ładnie. Drugi problem jest taki że nie mogę otworzyć drzwi pasażera z przodu. Nie idzie ich otworzyć w żaden sposób, ani kluczykiem ani od środka, po prostu się zablokowały. Nissan T30 2.2 dCi 2003r. jeśli są niezbędne kolejne szczegóły to oczywiści podam. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Może przycisk otwierania w pilocie padł ? A drzwi może przymarzły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 CZy auto jak stoi w garażu lub w ciepłym to działa lub działało? pospadały cięgna od szarpania albo zamki pozamarzały. Trzeba to rozebrać i umyć a potem dać nowy smar i założyć cięgna. jest już wątek o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado_KR Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Sprawdź przyciski w kluczyku, też miałem ten problem okazał się odlutowany przycisk zamykania. Kupisz w sklepie elektronicznym za parę zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 A co do zablokowanych drzwi, wjedź do ciepłego garażu i zobaczysz czy puści. U mnie raz złapało od strony kierowcy ze dwa lata temu i w garażu popuściło. Spokój do teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.