satineqq Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Dzień Dobry, posiadam Almerke z 2005 roku 1.5 Benzyna Mam watpliwość odnośnie czujnika położenia wału korbowego a czujnika położenia rozrządu. Czy obydwa czujniki są takie same? Czy to jest jeden i ten sam ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retros Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 ...czujniki powinny byc zamienne ..... Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 W 1.5 jest tylko jeden czujnik,ten ze zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert.c Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Tak jak kolega wyżej napisał, że jest jeden czujnik. Moja Almerka z 1.8 posiada 2 czujniki i średnio co 3 lata czujnik wału siada i nie można auta odpalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.