rademenez Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Witam, piszę nowy temat bo nie znalazłem podobnego. Nie działają u mnie ograniczniki otwierania, drzwi otwierają się lekko i nic ich nie trzymają.Czy ktoś już to naprawiał?Nowych nie mogę znaleść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ckycky Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Witam, piszę nowy temat bo nie znalazłem podobnego. Nie działają u mnie ograniczniki otwierania, drzwi otwierają się lekko i nic ich nie trzymają.Czy ktoś już to naprawiał?Nowych nie mogę znaleść. http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6933337659 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 ale co wszystkie padły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenez Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Tak wszystkie nie trzymają ,drzwi się same otwierają. http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6933337659 Używane to też znalazłem ale nie skorzystam .Zamienił stryjek siekierkę na kijek. Edytowane 20 Stycznia 2018 przez rademenez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 jak żyje nie słyszałem by wszystkie padły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ckycky Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Tak wszystkie nie trzymają ,drzwi się same otwierają. Używane to też znalazłem ale nie skorzystam .Zamienił stryjek siekierkę na kijek. No to w takim razie so salonu trzeba sie wybrac.Ale ze niby wszystkie padly. HOW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Ale jak to niby nie trzymają? Otwierają się "na oścież"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenez Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 W poprzednim X trailu miałem to samo.Wystarczy że auto jest lekko przechylone i drzwi same otwierają się do końca.Parkując między samochodami musze też uważać żeby nie zaj......y o samochód stojący obok.Widze że nikt chyba nie przerabiał tematu więc sam będę musiał to wykręcić i zobaczyć o co tam chodzi i może da się coś wymyślić bez konieczności wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Numery OEM oryginałów: 804308H300 - przód 824308H300 - tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalleanka Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) (...) Nie działają u mnie ograniczniki otwierania, (...) Ja zrozumiałem, że nie działa pośrednie blokowanie otwarcia. U mnie zawsze, wszystkie drzwi lecą do końca ogranicznika. Męczę się tak od 7 lat, przytrzymuje te cholerne drzwi i wieszam psy na japońcach, że nie zrobili jak w innych samochodach. A Wy tu wyznajecie, że jednak jest to ograniczenie. Edytowane 22 Stycznia 2018 przez kalleanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 to jest jakieś ograniczenie pośrednie? w połowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalleanka Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Ano własnie u mnie nie ma. W większości znanych mi samochodów są. Już miałem nadzieję na poprawę warunków użytkowania nyski, ale mi ją odebrałeś tym pytaniem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 trza rozebrać o obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalleanka Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 trza rozebrać o obejrzeć Wreszcie jakiś cel w moim nudnym, poukładanym życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenez Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Aż dziw bierze że nikt do tej pory na to nie narzekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Sprawdzałem u mnie dziś i rzeczywiście zatrzymają się w połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenez Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 U mnie w połowie ledwo odczuwalne,porównując z innymi starszymi autami gdzie trzeba użyć trochę siły żeby otworzyć drzwi do końca.np Peugeot 106 mojej córki kilka lat starszy od mojej Nysski a ograniczniki działają jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonir Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 U mnie tak lataja ,że nie wpadłem nawet na pomysł żeby się spytać☺. Myślałem ,że tak ma być. W Zafirze to chyba ze trzy stopnie były . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalleanka Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Sprawdzałem u mnie dziś i rzeczywiście zatrzymają się w połowie. A może to jakiś dodatkowy extra, super fjuczer był za dopłatą ? Albo na East Europe nie występowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 mam polską wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Kariboxiku, zrób filmik. Porównam jak to jest z moim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 robotę mi robisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Będzie + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 a skoro tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nysska Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Kurcze a ja mam odwrotnie, tzn. takie otwieranie jak w x-e mi bardzo odpowiada. Jest ograniczenie ale delikatne co powoduje że swobodnie otwieram drzwi a zwłaszcza dzieci. W Jarku mam podobnie 2001r) więc tak chyba japońce mają-miały. W peugocie już mam jak wy to mówicie poprawnie i dla mnie to jest minus. Wiecznie na parkingach powtarzam synowi żeby ostrożnie otwierał drzwi żeby nie uderzyć w drugie auto bo pokonanie tego ogranicznika wymaga użycia siły a później drzwi lecą. A w pasacie CC to już wogóle jest jakaś masakra przy rozmiarze i wadze drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi