MinisterSA Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Jak może być przyczyna opadających liczników najczęściej gdy jadę w dłuższą trasę. Podejrzewam że wtedy gdy silnik się dobrze nagrzeje bo raz jechałem dla sprawdzenie na maksymalnym gorącym nawiewu i w miarę ekonomicznie do 2100 obr. i wtedy nie opadły mi zegary. Jak mogę naprawić ten problem. Zdjęcia dla przykładu jak to wygląda. Przepraszam za jakość i dodam że wtedy poruszałem się tak mniej więcej coś około 60km/h. Na wyświetlaczu którym pokazywane są kilometry pozostają tylko kreski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferguson Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Ewidentnie nie łączy taśma łącząca wyświetlacz z płytką drukowaną (utlenione styki), lub sam wyświetlacz pada. Objaw będzie się nasilał przy wyższej temperaturze w tym miejscu, lub większej wilgotności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.