dumik Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Witam! Potrzebuje dobrego magika od gazu na Podkarpaciu.... bo już nie mam siły ze "szpecami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo76 Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Ja szukam dobrego gazownika w Szczecinie. Mam od nie dawna Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163 KM i chcę go przerobić na gaz. Blisko mnie jest http://autkogaz.szczecin.pl/ i mam już od nich wycenę na 4200 zł w oparciu o produkt KME. Może jest tu ktoś kto ma taką instalację, a najlepiej jakby był ktoś kto montował już lpg w tym warsztacie. Będę wdzięczny za pomoc i prawdziwe opinie o nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasaty7 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 A czy gazownicy z Wernyhory są świadomi jakim silnikiem dysponujesz. 1.6 DIG-t to wtrysk bezpośredni, wtryskiwacze benzynowe zamontowane w głowicy wtryskują paliwo do komory spalania .Tu się rodzi się problem, wyłączone z pracy wtryskiwacze w momencie przejścia na gaz będą się przegrzewać i zapiekać. Musisz brać pod uwagę wtrysk sekwencyjny gazu z dotryskiem benzyny lub wtrysk ciekłego gazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumik Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 A mnie już krew zalewa z pseudo gazownikami na Podkarpaciu.... kur... wtryski , reduktor wymienili .... i dalej spalanie miasto ledwie jadę 25litr, a trasa nawet 90 na godz. cały czas to i tak 15lit , gdy benzyn do 9litr, a miasto do 15litr...... jak stoję na woln. obrotach to wali tym gazem..... a oni mówią ze ten typ tak ma.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykk Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 A możecie polecić jakiegoś dobrego gazownika z Lublina? Chodzi o montaż nowej instalacji LPG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ben3 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 W dniu 19.06.2018 o 10:52, erykk napisał: A możecie polecić jakiegoś dobrego gazownika z Lublina? Chodzi o montaż nowej instalacji LPG. Aktualnie, to chyba w Power Car Service. Mają dobry sprzęt, różne instalacje. Np specjalizują się w STAG-ach. Tutaj jeszcze sprawdź, masz opis usługi montażu lpg: http://powercarservice.pl/services/instalacje-gazowe-lpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.