Zbendul Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Koledzy jak w temacie , przy pompie paliwowej mam jakis czarny przekaznik , oswieci mnie ktos od czego on moze byc ? fura nadal jezdzi na zworze i nie wiem o co kaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaq79 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Wg oznaczenia na obudowie to jest jakiś kondensator. Ale jakie miałby przeznaczenie - nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 przeciwzakłóceniowy, żeby w radiu nie słychać było pompy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbendul Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 acha , mialem nadzieje ze cos od pompy problem dalej nie rozwiazany :/ dzieki przynajmniej wyelminowalem go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Czytałem ten temat o zworce i myślę że to jednak problem z immo nadal. Podobnie miałem kiedyś we Fordzie. Pompa uruchomiała się po immo, ale jak się coś pokiełbasiło w nim, elektryk zrobił obejście na samą pompę, a reszta gratów działała za pośrednictwem immo dalej. Aby było jak dawniej, musiałbym wymienić całą centralkę immo, ale na obejściu jeździł aż do szrotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Karibox1 ma rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbendul Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 hmm tez mysle ze macie racje ....i co panowie doradzacie ? jak sprawdzic ? co zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.