KonradO Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Witam, jestem nowy i nigdzie w internecie nie mogę znaleźć części do juke by wyglądał tak jak w zalaczniku:) Ktoś coś widział lub wie? Z tego co udało mi się znaleźć to body z 2011 roku. Chodzi mi tylko o zewnętrzny wygląd. Z góry dzięki za pomoc. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebu Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Niestety nigdzie czegoś takiego nie znajdziesz. To jest Juke R, z silnikiem od GTR-a, wyprodukowano ich tylko 17szt - cena 590tys dol Więc pewnie dany body kit był robiony tylko dla tych kilkunastu sztuk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradO Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 No ale na bank są firmy co robią podobne body. Na szybko znalazłem taką w Stanach koszt 800 dolarów gdzieś wyczytałem tylko mi się średnio podoba:( http://www.ativusdesign.com/products-detail.php?id=242 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.