dnbldz Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Witam gdzie dokładnie znajduje sie czujnik cofania i jak się do niego dostać ? Potrzebny kanał żeby gdzieś pod auto wchodzić ? bo cały czas świecą mi się wsteczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek0102 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Witam gdzie dokładnie znajduje sie czujnik cofania i jak się do niego dostać ? Potrzebny kanał żeby gdzieś pod auto wchodzić ? bo cały czas świecą mi się wsteczne... Czujnik wstecznego jest na skrzyni biegów, zielona kostka, załączam fotkę silnika, na czerwono zaznaczony jest ten czujnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert80 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 To co zaznaczył przedmówca to czujnik położenia wału korbowego. Czujnik biegu wstecznego jest na skrzyni biegów z drugiej strony (zaznaczyłem go na zdjęciu). Dostać się można do niego od spodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.