speedserwis Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Witam! Jak wyglada w praktyce remont silnika MR20? Samochód ma mała kompresje, prawdopodobnie wypalone gniazda zaworowe. Jest sens to robic czy lepiej drugi silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 osobiście bym robił bo nei wiadomo w jakim stanie się kupi drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horte Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Podzielam powyższą uwagę. Daj do dobrego zakładu w którym wiedza co i jak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat40 Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Teraz jestem w trakcie remontu góry ja skończę dam znać co i ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamber Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Teraz jestem w trakcie remontu góry ja skończę dam znać co i ile I jak znane są jakiekolwiek koszty remonty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.