FelixSamba Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Witam. Posiadam Nissana Primere P12. Wczoraj odbyłem dłuższą trasę zablokowała mi się płyta nie chce wyjść(może ma to coś do rzeczy). Rano wsiadam do auta i tak jak w tytule gdy światła są wyłączone podświetlenie navi i kontrolek(deska) bez zarzutu. Gdy jednak włączę światła podświetlenie navi znika i kontrolki pala się z połowa mocy. Jestem posiadaczem Primery od kilku dni i liczę na waszą pomoc. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 O zaciętej płycie poszukaj na forum, było już kilkakrotnie (pęka jakiś trybik) jest gdzieś nawet instrukcja jak to naprawić. Co do problemu z jasnością podświetlenia to reguluje się je indywidualnie dla włączonych i wyłączonych świateł, pobaw się ustawieniami jasności i kontrastu i zobacz czy to rozwiąże twój problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.