GawelLI Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Witam Jako że rozwalił mi się lekko fotel kierowcy jestem zmuszony zakupic coś na wymiane. Ceny używek są dość wygurowane więc pomyślałem od razu o fotelu kubełkowym. Czy możecie się podzielić swoimi doświadczeniami? Polecacie jakiś jeśli chodzi o łatwy montaż wygode i cenę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin316 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Najważniejsza zasada przy kubełkach - dobierasz je do swojej sylwetki, tyłka i pleców. Bez przymiarki nie warto nic kupować w ciemno nawet jeśli miałoby super opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GawelLI Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 A czy mozna je uzywac ze standardowymi pasami a trzy punktowych uzywac tylko w razie koniecznosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekm Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 mozna co do kubla to tak jak wspomnial Marcin - przymierzac ja dlugo jezdzilem z elektrycznymi napinaczami - takie pasy : https://www.olx.pl/oferta/pasy-szelkowe-schroth-z-elektrycznym-napinaczem-CID5-IDrEOoZ.html#6f6b3c07ba jak na miasto to dzialaja jak bezwladnosciowe - jak na wyglupy to sie dociagalem do kubla bez pradu ps. a co sie stalo z Twoim fotelem ? ja mam ten na olx : https://www.olx.pl/oferta/terrano-ii-2003-fotel-kierowcy-CID5-IDqZWj9.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GawelLI Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Urwało się oparcie i krzywo siedzę. 200 zl za używke to może nie dużo ale doloże jeszcze 200 i mogę szukać nowego kubełka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 jesli nigdy nie jezdziles w kuble to najpierw zobacz czy ci to odpwiada u kogos co ma zamontowany. trzeba pobawic sie w przelozenie szyn dopasowac wysokosc itp zalezy jaki kubel chcesz kupic szkielet rurowy, wlokno szklane czy pol kubel z regulacjami jak w seryjnym fotel ze swojego doswiadczenia powiem tyle ze rurowe tanie to straszne badziewie, pol kubly regulowane poprstu ladnie wygladaja a jak dla mnie to najlepiej mi sie jezdzilo w typowym odlewie. uzytkowalem bimarco cobra i jakis model spraco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.