Pabloz37 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Witam szanowne grono. Po tygodniu poszukiwań podkładek do regulacji górnego wahacza, znalazłem gościa, który wypalił mi takowe na ploterze plazmowym. Jeśli ktoś będzie w potrzebie to pozostało mi sporo w zapasie, gdyż musiałem zakupić u niego spory kawał blachy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba71 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Witaj kolego. Jeśli jeszcze posiadasz podkładki to był bym zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrOla Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Również jestem zainteresowany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Mazur Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Jak to działa i czemu ma służyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.